Laatste update: 29 juli 2012
pasfotos Webmaster

 

koop/verkoop gadgets aanraders het weer spiritueel fun
vanexelDOTcom vanexelDOTcom Buienradar
F A V O R I E T E - L I N K S

Categorie: Koop/Verkoop
Hierboven kun je kiezen voor een andere categorie Favoriete Links

Op deze pagina zie je steeds een
kop met een oranje bolletje ervoor. Dit zijn links naar die pagina´s waar je op kunt klikken!


Bed & Breakfast Quinta Verde (Portugal)

Vanuit deze schitterende bed & breakfast die 90 kilometer ten noorden van Lissabon ligt, kun je Lissabon en de Costa de Prata goed verkennen.
De Nederlandse eigenaren Margriet en Ronald zullen er in elk geval voor zorgen dat het je aan niets ontbreekt. Dagelijks een heerlijk ontbijt met verse jam, prachtige kamers en een prachtig zwembad in een rustige en natuurlijke omgeving. Een aanrader!
In de video van onze vakantie in 2010, zijn ook opnamen verwerkt van Bed & Breakfast Quinta Verde. Die video kun je hier bekijken.

BB Quinta Verde

zwembad B&B Quinta Verde


Finca Lomas de Tienda, Andalusië (Duits)

De site van Ursula en Peter die een deel van hun schitterende finca aanbieden voor vakantie. Echt een schitterend adres, vèr van alle drukte en perfect aangelegd en onderhouden. Inclusief schitterend uitzicht en groot zwembad. Je kunt hier met maximaal 5 personen terecht. Kun je niet zo goed overweg in Duits of Engels dan kun je deze accomodatie ook boeken via La Taha (zie verder op deze pagina).
Hier kun je de foto's bekijken van onze vakantie in Andalusië.

 

La Taha

Op deze site biedt La Taha schitterende vakantiehuizen aan in Andalusië. La Taha is redelijk kleinschalig wat je kunt merken aan de persoonlijke benadering. Wij hebben in 2008 twee huizen via La Taha geboekt, en dit is erg goed bevallen. Voor vakantiehuizen in de Algarva, zie hierna bij Portucasa.

 

Portucasa

Op deze site biedt Portucasa schitterende vakantiehuizen aan in de Algarve. Wij hebben in 2006 een vakantiehuis via Portucasa geboekt, en dit is erg goed bevallen. Net als bij La Taha worden er vakantiehuizen aangeboden die in de niet zo drukke gebieden liggen.

 

Tweakers Pricewatch

Op deze site kun je de scherpste prijzen vinden van computerprodukten en electronica. Ook kleinere produkten zoals inktcartridges, geheugenkaarten en DVD´s.Tweakers Shop Survey

Hier kun je ervaringen van andere kopers zien van bijna alle webshops. Heb je zelf geen ervaring met een bepaalde webshop waar je iets wilt kopen, kun je hier de ervaringen van andere kopers vinden op verschillende onderdelen (afhandeling levering en/of klachten bijvoorbeeld).
Tip: zoek de gewenste shop m.b.v. het alfabet onderin die pagina.


Kieskeurig

Op deze site vind je veel informatie over allerhande produkten. Het gaat dan zowel om de specificaties als om prijzen. Ook is het mogelijk om op een forum vragen te stellen aan andere bezitters over een bepaald produkt.


Marktplaats

Dè site voor aan- en verkoop van (veelal) gebruikte zaken.
Tip: gebruik je postcode om spullen in de buurt te zoeken!


Speurders

Lijkt op Marktplaats, maar heeft deels weer een ander publiek. Als je spullen op Marktplaats èn Speurders zet, bereik je meer mensen.