Laatste update: 29 juli 2012
pasfotos

 

mooie hardware software downloaden boeken online kopen
kop home
C O M P U T E R

Mooie hardware

Uiteraard is "mooi" nogal persoonlijk. Op deze pagina kun je hardware vinden die ik in elk geval wel mooi of handig vind.
Heb je iets moois gezien wat niet op mijn site staat: geef me een tip!

Klik hieronder op de gele tabjes voor de verschillende produkten.

 


Kodak en Samsung's nieuwste lijstjes


Kodak M1020 fotolijst

Kodak M1020

De Kodak M1020 is een 10 inch / 25,4 cm fotolijstje dat behalve foto's ook bewegende beelden en muziek af kan spelen. Het innovatieve in dit lijstje is een Touch Border, waardoor je met icoontjes op het scherm alles in kunt stellen en bedienen. De kleinere 8 inch-versie krijgt modelnummer M820.

Verkrijgbaar vanaf : juni 2008.
Prijs (advies)         : € 299.
Informatie             : klik hier of op het plaatje.


- - -

Samsung SPF-85V
Samsung SPF-85V


De Samsung SPF-85V is een 8 inch fotolijstje dat behalve foto's ook bewegende beelden en muziek af kan spelen. Het bijzondere aan dit lijstje van Samsung is dat het in een draadloos netwerk kan worden opgenomen. En dat is handig om je foto's of muziek over te zetten. Daarnaast is er de mogelijkheid om een geheugenkaart in het lijstje te steken (CF, SD, MMC, xD of MS).

Verkrijgbaar vanaf : nu.
Prijs (advies)         : € 199.
Informatie             : klik hier of op het plaatje.

Digitale onderwatercamera

Olympus 1030SW
Olympus mju 1030SW

De Olympus mju 1080SW is een 10 megapixel compactcamera waarmee je tot 10 meter onder water nog foto's kunt maken! Daarnaast is dit kleine wondertje bestand tegen een val van 2 meter en kan een druk van 100 kg aan! De optische zoom bedraagt 3,6x en hij gebruikt een xD/kaartje voor opslag. Verkrijgbaar in groen, zwart en zilver.

Verkrijgbaar vanaf     : nu
Prijs                          : € 333,00
Informatie                 : klik hier of op het plaatje.

Optimus Maximus

Het Optimus Maximus toetsenbord is een heel bijzonder toetsenbord. Iedere toets is een mini-LCD-schermpje. Het leuke hiervan is, dat je dus je eigen toetsenbord-indeling kunt maken. Zo kun je bijvoorbeeld de functietoetsen voorzien van Word-functies als je met Word aan het werk bent (Opslaan, Openen, Spellingscontrole). En als je dan overschakelt naar Internet Explorer, hebben die functietoetsen ineens weer andere functies, zoals Volgende Pagina, Vorige Pagina, Home, ect). Dit is allemaal zelf in te stellen.

Weer een mooi designprodukt uit de keuken van Art Lebedev (Rusland). Kijk op zijn site ook naar de overige design-produkten, zoals T-shirts, posters, etc.

Nadelen                    : de zeer hoge prijs..
Verkrijgbaar vanaf     : december 2007 in pre-order.
Prijs                          : € 1.256,86.
Informatie                 : klik hier of op het plaatje.